Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Estée Lauder BCA Campaign viert 20 jaar MOED

Door Angelique op 02.10.2012

Courage. Believe in a world without breast cancer. Know we're here until it's true.

Ook dit jaar is de slogan van de Estée Lauder Companies' 2012 Breast Cancer Awareness (BCA) Campagne heel inspirerend. "Geloof in een wereld zonder borstkanker, en weet dat wij niet rusten tot het zover is." Om alle vrouwen die met borstkanker te maken hebben gehad of er momenteel tegen vechten een hart onder de riem te steken, is het thema van dit jaar Houd Moed.

In de huidige campagne wordt het 20-jarig jubileum van hun gevecht tegen borstkanker gevierd. Maar daarnaast ook het leven en nalatenschap van Mrs. Evelyn H. Lauder, die de campagne in 1992 opstartte, co-founder was van Pink Ribbon en in 2011 overleed. Dankzij haar is de Estée Lauder Companies' Breast Cancer Awareness Campagne wereldwijd bekend geraakt en is het onderzoek naar borstkanker in de kijker gebracht.

Oktober is traditiegetrouw Breast Cancer Awareness Month. Tijdens deze maand worden pink ribbons uitgedeeld, pink ribbon producten aangeboden en verschillende gebouwen, monumenten en milestones overal ter wereld verlicht met felle, roze lichtjes om te benadrukken dat een vroege ontdekking van borstkanker mensenlevens kan redden.

Wat kan jij doen? Surf naar de website van de BCA campagne of ga naar hun Facebookpagina om jouw persoonlijke milestone van moed toe te voegen, en zo vrouwen die borstkanker overwonnen hebben of nog tegen borstkanker aan het vechten zijn te steunen. Zo draag jij ook je steentje bij, en helpen we allemaal samen om levens te redden en deze vrouwen de moed te geven die ze nodig hebben om borstkanker te overwinnen. Estée Lauder doneert ook $ 1,- aan het Breast Cancer Research Foundation voor elke quote of foto die wordt gedeeld op de Facebookpagina. 

Belmodo.tv staat daarom uiteraard voor 200% achter de BCA campagne en kijkt samen met alle moedige vrouwen en het BCA team uit naar een wereld zonder borstkanker.

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded