Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Black nails, you are beautiful!

Door Catherine op 27.09.2012

Wij zijn helemaal wild van de nieuwe collectie van ProNails. Zo wild dat we tijdens het lakken van onze nagels spontaan in een hilarische -vinden we zelf toch- Mika tribute uitbarstten.

Black nails, you are beautiful! Black nails, you are...

Oké, je moest er misschien bij zijn, maar anyhoo... Belgisch beautymerk ProNails heeft Black Intensions gelanceerd, een trio nagellakjes waarmee je in no time een chique zwarte manicure creëert. 


V.l.n.r. Alchemist Black, Decadent in Diamonds & Patented Black

De 1ste tint heet Alchemist Black & is een mat metallic zwart met zilveren glitters. Volgens de fashionista's bij ProNails perfect in combinatie met de space-trend dit najaar. En inderdaad, wij zien onszelf deze kleur wel dragen bij een sci-fi Balenciaga-sweater. 

Dan is er Patented Black, een zwarte lak met een subtiele gouden finish. Als je handen zoals men zegt je visitekaartjes zijn, dan investeren wij pronto in deze nail polish!

De laatste nagellak in het gamma Black Intensions heet Decadent in Diamonds. Het is een transparante top coat met chunky glimmers in verschillende kleuren & groottes die bedoeld is om over een basislaag zwart te dragen. 

Op de catwalk is zwart na alle fluocolour-blocking van de voorbije seizoenen weer helemaal terug. Lees er de laatste column van onze ex-Guest Editor Veerle Windels in De Standaard Magazine maar op na! En waarom zouden je nagels moeten achterblijven?

Dus allemaal uit volle borst: black nails, you are etc. etc.

De lakjes zijn verkrijgbaar in ProNails-salons voor € 12,50 per stuk. Vind hier een verkooppunt in je buurt.

page loaded