Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome to the Golden Dior Jungle

Door Tiany op 17.09.2012

Voor haar Fall 2012 make-uplijn gaat la Maison Dior terug naar het geraffineerde & sensuele luipaardmotief. Het ebleem werd sinds 1947 een big hit bij Dior. Actrice, muze & vriendin van de couturier Marlène Dietrich was meteen fan en benoemde zichzelf als ambassadrice van het nieuwe signatuur.  Door de jaren heen was het motief vaak te zien tijdens de Dior coutureshows. Als accent of all over. We zagen de jungle fever meermaals on the catwalk passeren. 

Het modehuis mixt het jungle motief moeiteloos met de iconische golden Dior tinten. De make-uplijn voor dit najaar is een tikkeltje wild & een zweempje katachtig. Rrrrauwww, we zijn helemaal verzot op die golden jungle look! Belmodo.tv lijst even op welke beauty stuff je nodig hebt voor deze ab stunning safari look

1. Terre de sienne blush 

Must-have van de collectie is de Terre de sienne blush. Deze kaneelbruine poeder zorgt voor een natuurlijke, subtiel bruine teint


Terre de sienne blush: € 44,14 

2. Oogschaduwpalet Golden Jungle

Ontdek de wildernis in een make-up palet en laat je ogen er onweerstaanbaar uitzien. Met het Golden Jungle oogschaduwpalet betover je je ogen met een matte en parelachtige touch. Je hebt keuze uit bruine of kaki tinten. Onmisbaar in dit oogschaduwtrio is opnieuw het luipaardmotief. Werk je lippen mooi af met de nude-gloss voor een natural look. 


Palet Golden Jungle: € 74,25 - Golden Kakis & Golden Browns 

3. Dior Addict lipstick

What's a safari girl without her lipstick? De Dior Addict lipstick doet je lippen glanzen als nooit tevoren. Verkrijgbaar in gloeiende tinten als rozenhout, koperbruin, flamboyant rood en intens bordeaux. Voor  vollere lippen, voeg je simpelweg nog een laagje Dior Addict Lip Maximizer toe.


Dior Addict Lipstick: € 33,02 

4. Golden Jungle vernis voor je nagels 

Geef je nagels een flinke lik Golden Jungle nailpolish. Met de 2 Dior IT-kleurtjes voor dit najaar maak je je nagels soooo jungle proof. Kies voor mysterieus aardebruin als je een onweerstaanbare, elegante look wil. Mag het een beetje gewaagder? Ga dan voor verbrokkeld groen. Tijd om totally wild te gaan & jezelf met deze safari kleurtjes te verwennen. Experimeer er maar op los, ladies!


Golden Jungle nail polish: € 34,55 

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded