Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Les 3 Ô de Lancôme

Door Tiany op 15.09.2012

Fragrance lovers, listen up, want Lancôme is er weer met 3 onweerstaanbare Eau Fraîches. Wij geven je alvast een kleine avant goût van deze 3 pareltjes.

Ô de Lancôme

Het is de vibrating mix van plantaardige noten als citroen en bergamot verzacht door aromatische akkoorden als rozemarijn en jasmijn met warme houterige noten die zorgen voor een unieke vrouwelijke eau fraîche. Al sinds haar creatie in 1969 is Ô de Lancôme uitgegroeid tot een icoon in de olfactieve wereld, Ô-lalalaaaaa.

Ô d'Azur

Een zomerse en sensuele geur die je laat denken aan een prachtig uitstapje aan de Côte d'Azur. Een combinatie van de allermooiste bloem ever, de Turkse Damascenaroos, samen met een caviaar van citroen uit Calabriê en amberzaad. Ô d'Azur is fris, subtiel en streelzacht op je huid.

Ô de l'Orangerie

Imagine, een romantische wandeling tijdens een warme zomerdag tussen de heerlijke sinaasappelbomen. Yes, met Ô de l'Orangerie kan je dit iedere dag beleven dankzij de delish mix van neroli, oranjebloesem en honingaccenten. Verfrissend en zacht, intens en delicaat.

Zijn jullie al aan het wegdromen ladies? De Eau de Toilettes zijn nu verkrijgbaar in 2 formaten: 50ml (€ 49,-) en 125ml (€ 75,-). Of course, kan je je lichaam ook verfrissen met de heerlijke shower gel (€ 30, 50) en body lotion (€ 32,50).

Trek maar naar de winkel!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded