Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Armani’s beauty secrets

Door Tiany op 12.09.2012

Introducing the Maestro Fusion Make-up...

It's been 10 years toen Mister Armani de Luminous Silk heeft geïntroduceerd, een foundation -zo zacht als fluweel- die je huid op een natural way doet stralen. Nu, in 2012, brengt il maestro een nieuwe smeltzachte en ultrafijne make-up die de huid meteen doet oplichten. Bovendien creëert het vloeibare goedje ook een 2de huid effect dankzij de lichte en perfect absorberende verzorging. Jep, ladies, we horen het al: Maestro fusion make-up for the win

Na 8 jaar naar beauty verhalen van vrouwen te luisteren, kwam Giorgio Armani tot het besluit dat a woman een lichte & transparante make-up wil. Maar ook 1 die alle schoonheidskwaaltjes meteen kan verdoezelen. Een teintpefectionerende make-up als Maestro fusion make-up kwam dus als geroepen. 

De magical fusion make-up is een ultrafijne vloeistof die meteen versmelt met de huid. Je ondervindt ook helemaal geen trouble als je de make-up wil aanbrengen want de flacon komt met een pipet. Enkele druppels volstaan voor een natuurlijke & pretty, shiny teint. Het wondergoedje kan je hebben voor € 61,-.

Beauty secret n° 2: the Maestro Eraser 

Mister Armani brengt daarnaast ook een concealer op de markt die de ogen perfectly maquilleren & verhelderen. Met Giorgio's Maestro Eraser vervagen kringen rond de ogen in no-time en worden zij ook gehydrateerd.

Nu weet je wat je te doen staat the morning after a late night of partying: een beetje Maestro Eraser onder je oogleden smeren. En je begint de dag met een tiptop gevoel en een stralende blik wink. Voor een tube Maestro Eraser betaal je € 35,-.

 

Beauty secret for men: Armani Code Ultimate 

Aan de hubbies is er natuurlijk ook gedacht! Zij krijgen een prikkelend parfum voorgeschoteld dat without a doubt de zintuigen van hun allerliefste zal prikkelen. De Armani Code Ultime is bijzonder verleidelijk & verhelderend fris. De flacon bestaat uit een heerlijke mix van hesperiden, pompelmoes en mandarijn

Voor de Armani Code koos il maestro voor de smoking: hét symbool van mannelijke elegantie! Zwart, glanzend, met vloeiende en strakke lijnen. Zo tijdloos & elegant. Het vleugje cipres- en cederhout is een perfecte aanvulling bij de geur. Met de Armani Code Ultimate streeft Armani nog verder naar luxe en perfectie. De heldere, gouden tint op de fles maakt het alleszins very chique & exclusief! 


Flesje van 50ml € 67,- / 75ml € 80,-

De Giorgio Armani make-up en de parfum is vanaf september 2012 enkel verkrijgbaar bij Parfuma, Galleria Inno Brussel & Galleria Inno Woluwe Shopping Center

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded