Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Lash Queen Celebration

Door Tiany op 03.09.2012

Celebration time c'mon! Helena Rubinstein viert haar 110de verjaardag met the lash queen celebration mascara.

Yep, het is intussen al 110 jaar geleden dat de buitengewone Helena Rubinstein haar eigen merk lanceerde. Verliefd op de magie van de blik, toverde Miss Rubinstein met haar mascara's de ogen van iedere vrouw om tot prachtige juweeltjes. Lash Queen is een ode aan de ontwerpster en aan pure schoonheid waar ze gewoonweg verliefd op was. 

Met de Lash Queen is het volume all the way! Met haar zacht en zeer precies borsteltje + Lash-Build-formule is het resultaat op maat, met een schitterend fluwelig effect op de wimpers. Goudpartikels en parelmoerdeeltjes werden voor de 1ste keer toegevoegd om het licht te vangen en de ogen te doen schitteren als glinsterende diamantjes.

De flacon kan vergeleken worden met een stralend juweeltje. Een prachtig piece of technology helemaal bedekt met gelakte gouden lovertjes, pure glamour!

Verwen je wimpers met de Lash Queen Waterproof, Felin Blacks, Sexy Blacks of Fatal Blacks. Wij garanderen je dat je met 1 oogopslag iedereen om je vinger windt!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded