Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C-UP your festival

Door Karen op 01.09.2012

     

Pukkelpop 2012: 3 dagen lang heb ik me ei zo na te pletter gezweet en heb ik zoveel stof ingeademd dat ik nu nog steeds wolkjes ophoest. MAAR: het was geweldig! Enige nadeel? Tijdens zo'n hittegolf is het quasi onmogelijk om fris en mooi gemaquilleerd op de wei rond te lopen. Zeker als je weinig slaapt en dat ook nog eens moet doen in een tentje waar je om 8:00 's morgens letterlijk uitdrijft. 

M.A.Cartists @ Salon Fou

Thank God that M.A.C was there to save the day! Het make-up label kampeerde 3 dagen lang in Pukkelpop's Salon Fou en daar namen de M.A.Cartists de festivalgangers stevig onder handen. Niet alleen kon je jezelf nestelen in de comfy chairs voor een gezellige make-up sessie -inclusief fijne tips & tricks-, er was ook een enorme ventilator, die van Salon Fou ongetwijfeld 1 van de koelste & aangenaamste plekjes op de broeierig hete wei maakte. 

Na 2 dagen vol lipstickvegen, overdreven blush cirkels en uitgelopen mascara -ter verdediging: het was 37°C-, besloot ik dat zaterdag de tijd toch echt wel rijp was om mijn gehavende gezicht over te laten aan professionals. In Salon Fou zorgde Elke Willemen, aka senior make-up artist Benelux van M.A.C, voor de hoognodige touch-up. Wat hevig rood/roze lipstick en warme bronzer later, voelde ik me opnieuw helemaal klaar to hit the festival. Merci beaucoup Elke!


Elke ontwierp enkele unieke make-up looks, helemaal inspired by de line-up en sfeer van Pukkelpop

Make-up your festival

De festivalzomer mag dan misschien grotendeels voorbij zijn, it's not over yet! Laat je tijdens de laatste festivals volledig gaan en ga voor een gedurfde make-up look met een sunny vibe.

- Doe zoals miss Allen en ga voor metallic oogschaduw, zowel op je oogleden als onder je ogen. Een vaste hand is hierbij echt geen must.
- Voor deze look moet je wel wat overweg kunnen met een penseel -of een bekwame & behulpzame vriendin bij de haren grijpen. Versier je gezicht met een kleurrijke regenboog of schattige bloemetjes. Très girly en heerlijk zomers. 
- Hou je je make-up zelf toch liever basic, ga dan voor face applicaties als parels, stickers en bladgoud aka dé beauty trend van dit voorjaar. 
Misschien geen looks voor everyday life, maar een festival is de perfecte gelegenheid om volop met mode en beauty te experimenten. So go crazy... en stuur ons de foto's!

page loaded