Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gucci Première: The Ultimate Scent Sensation

Door Tiany op 01.09.2012

Roll out the red carpet want Gucci Première, het nieuwste pareltje van het Italiaanse label, is in the house

Het parfum, geïnspireerd op de retro Hollywood glam, wordt vertegenwoordigd door blonde schone én icon Blake Lively (lees ook het Belmodo.tv artikel Gucci Première: The Video).

Gucci Première is ook de naam van de Gucci couturecollectie die voor het 1st getoond werd tijdens het filmfestival van Cannes in 2010. Deze super exclusieve avondjurken werden gedragen door grote Hollywoodsterren als Jessica Alba, Cameron Diaz en Naomi Watts. Klinkt allemaal very glamorous!

Gucci Première werd ontworpen voor de star aanwezig in ieder van ons. Voor de vrouw die weet wat ze wil in het leven en door iedereen wordt bewonderd. Zo zegt Frida Gianinni:

Voor zo'n succesvolle vrouw moesten we iets ontwerpen dat net zo bijzonder zou zijn als zijzelf. Gucci Première is vrouwelijk, intrigerend en net zo verleidelijk als de perfecte couturejurk.

De geur is een zwoele mix van bruisende bergamot en oranjebloesem, sensuele muskus en warme leer- en houtnoten. Een onweerstaanbare geur die glamour, sensualiteit en vrouwelijkheid (hmmm Gucci) perfect samenbrengt. Yummy!

And the award goes to... ja ladies, het flacon is glitzy glam all the way. De gold flacon met elegante medaille en dop, voorzien van de verfijnde naam Gucci Première laat je meteen denken aan een trofee.

Het assortiment bestaat uit:

Eau de Parfum 30ml € 63,-
Eau de Parfum 50ml € 83,-
Eau de Parfum 75ml € 108,-
Body Lotion 200ml € 43,-
Shower Gel 200ml € 37,-
Deo Spray 100ml € 37,-

Met Gucci Première krijg je definitely je 15 minutes of fame, en dit al vanaf september 2012!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded