Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fame you can spray!

Door Karen op 30.08.2012

Hoe zou Lady Gaga ruiken? Vanaf nu weten we, naar een zwoele mix van nachtschade, perzik, honing en orchidee! Dat zijn tenminste de ingrediënten van haar 1ste parfum, Fame, door de fans al omgedoopt tot 'Holy Water'. Het zwarte parfum werd samen ontwikkeld met Coty, het bekende parfumhuis dat meewerkte aan de parfums van Madonna, Kate Moss, Jeniffer Lopez en many more

Extra exclusief aan de formule is de inktzwarte kleur die bij verstuiving kleurloos wordt: een wereldprimeur! Waarom zwart? Volgens Gaga is dat de kleur van beroemdheid. Een zwarte ziel met een verleidelijk geurend, hevig kloppend hart. Niet bepaald suikerzoet, maar des te mysterieus en enchanting. Al even donker en aantrekkelijk is de Fame trailer, geschoten door Steven Klein

Bekijk hem hier! 

Het parfum werd onlangs gelanceerd op de Little Monsters site. Voor de creatie van het parfum, richtte La Gaga zelfs een eigen parfumhuis op: Haus Laboratories. We vermoeden dus dat ze van plan is nog meer luchtjes de wereld in de sturen. Op de Haus Laboratories site vind je trouwens nog meer filmpjes van het Fame parfum, allemaal even duister, mooi en so Gaga! Of bekijk de video in het Belmodo.tv artikel Fame by Lady Gaga, waar je btw nog meer info over dit pittige parfum vindt.

Get your paws on a bottle! Fame zal vanaf september 2012 exclusief bij Planet Parfum verkrijgbaar zijn. Meer nog, op vrijdag 31 augustus 2012 -as in tomorrow!!!- organiseert Planet Parfum een VIP presale avond! Nachtraven zijn welkom vanaf 19:00, locatie: Muntplein 18 - 1000 Brussel. De verkoop van Lady Gaga Fame start om klokslag middernacht. Er zullen hapjes, drankjes en een DJ zijn. De perfecte setting om het parfum te testen en te ervaren! 

Koop je vóór zaterdag 15 september 2012 een flesje van 50 ml dan maak je meteen kans op een duo-ticket voor het Born This Way Ball op zaterdag 29 september 2012 in het Sportpaleis in Antwerpen! De winnaars worden per email gecontacteerd. 

Ben je nog op zoek naar de perfecte geur voor het nieuwe winterseizoen en de komende feestdagen? Ga dan voor Lady Gaga's Fame. De winter kan wel een iets zwaarder geurtje verdragen, so splash on some Gaga essence

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded