Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Show us your Scandal Eyes

Door Tiany op 27.08.2012

Totally hot off the press in schoonheidsland is de nieuwe Scandal' Eyes Show Off Mascara van Rimmel. Wil jij er uitzien als de catwalkmodellen of de good-looking-women uit de reclamespotjes met hun eindeloos lange & weelderig volle rimpels? Rimmel's got the answer voor al je mascara beauty wishes

De nieuwe Rimmel mascara is een multitask borsteltje dat je wimpers een complete volume boost geeft en ze in no-time naar een ongeziene hoogte lift. Bovendien zorgt de verlengende vezelformule ervoor dat je lashes perfect gescheiden worden & eindelloos lang ogen. En check ook die knalpaarse verpakking die er by the way super fancy uit ziet ;o).

Het beauty brand rekende opnieuw op de sexy uitstraling & het rock 'n' roll gehalte van topmodel Kate Moss om de mascara te promoten. In het filmpje is te zien hoe Kate de stages beklimt en als gitariste van The Vaccines de zaal volledig plat speelt. Ooooh she's soooo rock 'n' roll! Alle ogen zijn gericht op haar extravagante scandal eyes en euhm.. misschien ook wel op dat strakke pakje dat ze aanheeft?

Met deze magical mascara zeg je klonterende wimpers definitief bye bye. Hij blijft ook netjes zitten -we sooo likey- en zo hoef je dus niet ieder uur je oogmake-up bij te werken.

De nieuwe must-have mascara kost slechts € 11,99 en is nu verkrijgbaar bij de parfumerie. Show us your pretty scandal eyes, ladies!  

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded