Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sshhh, c’est Le Secret Elixir

Door Michael op 21.08.2012

She put a spell on us! Dit is precies wat het nieuwe parfum van Givenchy Ange ou Démon le secret elixir met ons doet. Een übersensuele geur die het engeltje en het duiveltje aanwezig in ieder van ons perfect belichaamt.

De nieuwe geurversie combineert de frisheid van citroen, groene thee en neroli met zonnige oranjebloesem, sambacjasmijn en frangipanbloesem. Cederhout en patchouli zorgen voor de houterige noten terwijl muskus en vanille voor de nodige warmte zorgen. De geur is zacht en mysterieus tegelijkertijd en creëert een develish wellust die snel verslavend wordt.

Serge Mansau ontwierp de flacon, wat je perfect kan vergelijken met een schitterend juweel. Strak en modern in een diepe, rokerige kleur die de lichtroze inhoud zacht onthult. Een parfumflesje die absoluut niet zal misstaan op je dressoir.

Het prachtige Russische model Natasha Polly is de betoverende engel van de campagne die al in 2008 voor een Givenchy couture campagne verscheen. De video & foto's werden geshoot door het iconisch modefotografenduo Inez en Vinoodh. Ze spelen met de ambiguïteit van het parfum en vermengen een zachte onschuld met een mysterieuze wellust in een engelachtig décor. #justdreamaway

Ange ou Démon le secret d'elixir is vanaf donderdag 23 augustus 2012 verkrijgbaar in 30ml (€ 60, 47), 50ml (€ 86, 51) en 100 ml (€ 121, 97). Check ook de goddelijke Ange ou Démon le secret d'elixir Fleurs De The Pour Le Bain exclusief bij Planet Parfum.

Nog maar een maandje ladies en het langverwachte geheim van Givenchy kan ein-de-lijk ontdekt worden!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded