Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

D&G Pour Femme: new fragrance new face

Door Karen op 19.08.2012

D&G Pour Femme, de bekende en geliefde geur uit 1992, krijgt een grondige restyling. De geur, het flesje, de kleur van het parfum en het gezicht van de campagne veranderen na 10 jaar. Niemand minder dan Laetitia Casta will do the honoursDomenico Dolce en Stefano Gabbana kozen de beeldschone model-turned-actress-turned-mother voor hun nieuwe fruitig-bloemige parfum. We like!

De voormalige Victoria's Secret Angel is de perfécte ambassadrice om het sensuele karakter van het parfum uit te dragen. Ze schitterde al op het witte doek als glamour girl suprême Brigitte Bardot en trok op menig red carpet event de aandacht naar zich toe. Laetitia is een sexy carrièrevrouw met pit en - niet onbelangrijk - géén bakvis. Zo is ook D&G Pour Femme een op en top vrouwelijke geur en een leuk cadeautje voor jezelf! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded