Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C. & Pukkelpop 2012

Door Angelique op 14.08.2012

Bestaat jouw festival make-up ook uit een mix van modder, zweet en een vleugje bier? Dat hoeft niet langer het geval te zijn, want M.A.C. strijkt dit jaar weer neer op Pukkelpop 2012!

Salon Fou is de crazy make-up-stand waar jij een snelle touch-up kunt laten doen. Je kan ook kiezen voor 1 van de coole festival looks, speciaal gecreëerd door Elke Willemen, senior make-up artist Benelux. 


De looks zijn geïnspireerd op de line-up van het festival, zodat jij helemaal in style de weide op kunt. Poeder die wangen, stift die lippen! Je zult schitteren op de foto's achteraf en wie weet flirt je je een weg tot in de backstage van je fave band! 

Met medewerking van Kim Thissen.

page loaded