Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Parijs op je nagels

Door Catherine op 09.08.2012

Nagellak, Constance Jablonski, Parijs? We love! Of liever, nous adorons! En de nieuwe campagnevideo van Estée Lauder heeft alledrie. 

In de clip zien we het Franse model Constance Jablonski door de nachtelijke Lichtstad dwalen in het charmante gezelschap van Tom Pecheux.

Pecheux is als Creative Make-up Director bij Estée Lauder verantwoordelijk voor de geweldige najaarscollecties Pure Color Beyond Black & Metal Mania. Hij liet zich voor de glitzy fluwelen kleuren inspireren door de donkere kant van Parijs: "I wanted to capture the intensity & naughty side of Paris when it truly comes alive… at night!"De nagellakjes zijn vanaf 20 augustus exclusief te koop bij Inno in de Brusselse Nieuwstraat voor € 21,72

Het schitterende goud van 'Nouveau Riche' is bijvoorbeeld een reflectie van de lichtjes van de Eiffeltoren by night. 'Black Plum' is met zijn mysterieuze mengeling van zwart, blauw & paars gebaseerd op de klaterende Fontaine de la Concorde. Van de stenen van de Pont Neuf tot de kleuren van de carrousel van Montmartre, Pecheux liet zich werkelijk door de hele stad inspireren.

Constance Jablonski -mét perfect gemanicuurde handjes- werpt ons in het filmpje ondertussen kusjes toe, tekent hartjes in nagellak op des arbres & kirt dat haar favoriet de zwart-groene nagellak 'Viper' is.

Onze voorkeur gaat uit naar het edgy paars van 'Smashed'. Maar kiezen is verliezen. Wij nemen nog liefst le tout Paris mee naar huis. 

De colelcties Pure Color Beyond Black & Metal Mania zijn limited editions die slechts 3 maanden bij Inno in Brussel te verkrijgen zijn, vanaf 20 augustus. De kleur 'Bête Noir' is in alle parfumerieën te koop. 

    
page loaded