Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guerlain’s little black dress

Door Tiany op 09.08.2012

Embrace de nieuwe geur van La Petite Robe Noire. Ze is elegant, ultravrouwelijk, betoverend maar vooral très sensueel! Het Franse parfumhuis Guerlain laat je kennismaken met de nieuwe sprankelende roes van Siciliaanse citroen, zwarte kers, vanilleamandel en rozengeur, verhuld in een klein zwart jurkje.  

La maison vond haar inspiratie bij het meest fashionable en tijdloze kledingstuk allertijden: the little black dress. Het fashion item dat elke vrouw in haar garderobe moet hebben hangen. Parisian chic, like we adore it!

Het flacon is speciaal ontworpen voor gedurfde en speelse vrouwen die wel eens een stapje in de wereld durven te zetten. 

Dit funny promotiefilmpje toont het slanke silhouet van een ondeugende, aantrekkelijke & geraffineerde Parisienne die door de Franse hoofdstad flaneert. Onbezonnen speelt ze al haar charmes uit aan elke man die haar pad kruist. 

La Petite Robe Noire is beschikbaar in een flesje van 30 ml (€ 57,39), 50 ml (€ 82,91) en 100 ml (€ 119,04). Verkrijgbaar bij de parfumerie natuurlijk. Spray it, baby!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded