Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gucci Première: The Video

Door Kim op 08.08.2012

Het was al eerder bekend dat Gossip Girl Blake Lively dienst zou doen als het gezicht van de Gucci campagne voor het nieuwe geurtje Première (lees er meer over in het Belmodo.tv artikel Blake Lively nieuw gezicht van Gucci). Intussen valt de campagne al in volle glorie te bewonderen. Zoals eerder vermeld, zien we Lively in een sexy sequin dress met een retro hairdo op het campagnebeeld dat een zekere old Hollywood charm uitstraalt. Marilyn Monroe, is that you?

Lively doet meer dan poseren alleen, en speelt ook de hoofdrol in de Gucci-video, geregisseerd door Nicolas Winding Refn (ook bekend als director van Drive). Het filmpje zou 1st getoond worden op het Venice Film Festival in september, maar is nu ook al te bekijken op Youtube en televisie. Wat denken jullie ervan? We love!

page loaded