Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

20 years of YSL Touche Eclat

Door Tiany op 08.08.2012

Het beauty cultproduct van het moment is ongetwijfeld Yves Saint Laurent’s Touche Eclat. Deze iconische highlighter frist al 20 jaar je huid op en tovert alle schaduwzones in 1 schwung van je gezicht. Every woman’s biggest beauty wish als je het ons vraagt…

Het Touche Eclat borsteltje is voor vele beauty lovers een onmisbaar item in hun make-uptasje. Hoe kan het anders? Deze felbegeerde schoonheidspen zorgt voor een stralende teint, camoufleert de vermoeidheid en verdoezelt in no-time alle kringen van je gezicht. Bovendien kun je deze beauty must have ook aanbrengen om vollere lippen te krijgen zodat je helemaal kiss proof bent! 

Een touche éclat kan je ieder uur van de dag aanbrengen. ’s Morgens als basis voor je make-up, ’s middags om je teint op te frissen. 

Je vindt ongetwijfeld een gepast kleurtje voor jouw huidtint want er is keuze uit maar liefst 12 kleuren! Hooray! 

Om de 20ste verjaardag van dit iconisch beauty penseel op gepaste wijze te vieren, heeft Yves Saint Laurent de Touche Eclat Collect-OR gelanceerd. De wondermooie golden verpakking verwijst naar de Byzance-accessoires uit de Yves Saint Laurent cruise collectie 2012. Oeh lala!

Voor een Touche Eclat borsteltje uit de Collect-OR collectie betaal je € 36,5. Wees er héél snel bij, ladies 'cause it's limited edition! Ohja, binnenkort krijg je een hele resem How To tips van Tiany, be ready!

Met medewerking van Liesbeth Van Eenooghe.

page loaded