Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to look deLUSHious

Door Astrid op 04.08.2012

Make-up lovers spits jullie oren want 1 van Belmodo.tv’s favoriete beauty labels komt nu ook met zijn eigen make-up lijn! We kennen Lush vooral als hét beauty brand dat staat voor handgemaakte en natuurlijke bad & body producten en vanaf deze zomer vind je er niet 1 maar 2 nieuwe make-upcollecties

Emotional Brillance Collectie

De Emotional Brillance collectie bestaat uit veganistische ingrediënten en toont ons een waaier aan kleuren. Zo vinden we in de lipbalsem bijvoorbeeld jojobaolie en candelila- en rozenwas. Alles natuurlijk en dus helemaal safe om op je snoetje te smeren. Verder spotten we in deze collectie ook prachtige oogschaduw en eyeliner. Alle producten kosten € 17,95.

Colourreading

De Emotional Brllance kleuren zijn sterk gepigmenteerd en –het leukste van al!– gekoppeld aan emoties. Say what? In de Lush stores kan je terecht voor een echte color reading. Daar staat een rad waaraan je draait, terwijl je je hoofd leegmaakt en je ogen sluit. Wanneer je je ogen terug opent, wijs je de 1ste 3 kleuren aan die er voor jou uitspringen. Die bepalen volgens het beauty label je mood van de dag. Ook via de Lush website kan je zo’n kleuren reading doen. En natuurlijk hebben wij die voor jullie getest! Zo was ik bijvoorbeeld sprankelend, verantwoordelijk en dynamisch. Ik betwijfel of dit wetenschappelijk onderbouwd is, maar het was wel leuk om te doen!

Achteraf kan je zien welke producten bij deze woorden horen. Bovendien worden alle ingrediënten onmiddellijk gegeven en vermeldt de site hoe je de producten moet gebruiken. Van een goede customer service gesproken! Bovendien zijn de kleuren gorgeous en heb je suuuuuper veel keuze! Fel, mat, shimmery, metallic, naturel of subtiel: aan jou de keuze!

Desert Island Collectie

Dit is de 2e make-uplijn die deze zomer gelanceerd werd. Geen fan van een dikke laag foundation? Dan is de Desert Island gezichtspoeder (€ 14,95) misschien iets voor jou! Deze verbergt kleine oneffenheden zonder de masker-look. Maar waar wij helemaal fan van zijn, is van de Skin Tints (€ 14,95). Deze komen in 2 kleuren: Charisma en Feeling Younger. Oelalala! Charisma is een soort liquid bronzer en Feeling Younger is een vloeibare highlighter. Doordat deze wondermiddeltjes vloeibaar zijn, kan je ze gewoon met je dagcrème mengen. De donkere Charisma is volgens ons perfect om je blote benen extra in de verf te zetten.

Ook de Eyes Right-mascara (€ 14,95) is zeker het vermelden waard. Deze bom aan vitamines zorgt niet alleen voor een verleidelijke oogopslag, maar is ook nog eens lief voor je wimpers!

Passeer snel langs de Lush store in Brussel of Antwerpen and start the beautyfing! Alle producten zijn ook via de Lush online store te koop. 

page loaded