Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s Aromatic Blends

Door Angelique op 02.08.2012

Als je op zoek bent naar een unieke signature scent, dan moet je absoluut bij Kiehl's zijn. Het New Yorkse cultmerk lanceert een exclusieve lichaamscollectie, Aromatic Blends. Deze serie telt 4 collecties bestaande uit 4 verschillende geuren die verwerkt zijn in een parfum (€ 64,-), een huidverzachtende bodylotion (€ 26,-) en een douchegel (€ 24,-). Check alvast hier een overzicht van de 4 heerlijke geuren die je neusgaten doen trillen van plezier, ggrrrr!

Vijgenblad & Salie

Brengt de Franse Provence mooie herinneringen naar boven of heb je altijd gedroomd om er je zomer door te brengen? Met dit parfum is het het ein-de-lijk mogelijk want het aroma is Provence all the way. De bedoeling van Kiehl's was om bij iedereen een nostalgisch gevoel te creëren. Daarvoor werkte het huis samen met een parfumeur die zijn jeugd in de Franse Provence heeft doorgebracht. Zo wordt de authenticiteit van Kiehl's perfect weergegeven.

Vanille & Cederhout

Voor dit zeldame aroma trok Kiehl's naar Oeganda, waar een uitzonderlijk natuurlijke vanilleolie wordt geproduceerd. Dit aroma is niet extremely sweet zoals de meesten zouden verwachten maar eerder soepel en smokey. Een kenmerkende geur met een mysterieuze touch.

Oranjebloesem & Lychee

Het is in de heaven van de heerlijke fleur d'oranger dat Kiehl's een uniek oranjebloesemextract ontdekt heeft, yes baby in Marokko! Deze mix is gewoonweg delicious. Een speciale formule bestaande uit 3 verschillende delen van de bittersinaasappelboom (de stengel, het blad en de bloem). Het resultaat is puur & verfijnd, just the way we love it.

Nashipeerbloesem & Roze Grapefruit

Kiehl’s raakte verliefd op de geuren van de Japanse nashipeerbloesem en de roze grapefruit om hun unieke en onderscheidende kwaliteiten. Een goddelijke geur die je absoluut in huis wil halen. 

De lichaamscollectie is vanaf september ook in België verkrijgbaar. Trek naar Kiehl's in Gent, Kiehl's in Antwerpen of naar Senteurs d'Ailleurs in Brussel.

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded