Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When stars meet: Hypnôse Star by Lancôme

Door Tiany op 30.07.2012

Het perfecte accessoire bij echt élke party outfit? Een intense blik die zelfs de meest hard-to-get guy doet duizelen in zijn schoenen! Dankzij Lancôme fix jij zo'n filmsterrenblik voortaan in no time. Ladies, meet Hypnôse Star mascara, jouw nieuwe partner in beauty crime!

Het geheim van Hypnôse Star schuilt in het nieuwe dubbelzijdige borsteltje. De vlakke zijden creëren een volume boost en de ronde zijden zorgen dan weer voor een spectaculaire krul. Voeg daarbij nog de verleidelijke 'Black Diamond' kleur en hellooooo gorgeous lashes! Bovendien zit dit wondergoedje in een very pretty, sparkling omhulsel wat het must-have gehalte nóg meer de hoogte in jaagt. 

Het campagne filmpje van Hypnôse Star is al even wonderbaarlijk als de mascara zelf. César-winning director Joann Sfar liet zich volop inspireren door de sensuele vrouwelijkheid van de Hollywood films uit de jaren '30 en dat betekent: theatrale glamour all over the place. Zalig! Lancôme ambassadrices van dienst zijn niemand minder dan topmodel Daria Werbowy én Boop-oop-A-doop Betty Boop.

De ladies delen hun beauty secrets met elkaar en spelen de pannen van het dak in deze heerlijk nostalgische en grappige video. Just see for yourself!

Are you up for more? Goed, want we hebben ook nog enkele backstage beelden én de behind the scenes video voor jullie in petto!



Hypnôse Star mascara by Lancôme is verkrijgbaar bij de parfumerie voor € 30,50. Onze wimpers kunnen alvast niet meer zonder!

Just say it with the eyes girlsYou're a star now ;o)!

page loaded