Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fame by Lady Gaga

Door Michael op 30.07.2012

To all you Little Monsters out there, het moment waar we al een eeuwigheid op wachten is ein-de-lijk aangebroken! Queen Lady Gaga brengt haar eigen eau de parfum uit, Lady Gaga Fame yoohooooo!

Als visionair en modemonster, brengt Lady Gaga natuurlijk geen gewoon eau de parfum uit. Fame is de eerste verboden geur ooit gemaakt. De Little Monsters onder ons weten maar al te goed dat de Queen altijd trouw aan zichzelf blijft, en that's what we love about her! Daarom werd het parfum geïnspireerd om haar eigen uitspraak:

Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht.

Yes Ladies & Gents, Fame is een 'black to clear' eau de parfum. Een zwarte vloeistof die bij contact met lucht volledig transparant wordt. Dit is een unieke innovatie in de vloeistoftechnologie, boom she dit it again!

Fame is een mysterieuze mix van duistere, sensuele en lichte noten. De zwarte nevel van wierook, de samensmelting van druipende honing & saffraan en de zachte Arabische jasmijn resulteren in een heerlijk bloemenaroma, te danken aan Lady Gaga herself en meesterparfumeur Richard Herpin.

Niet alleen de geur is onweerstaanbaar, wacht maar tot je de elegante flacon gezien hebt. De fles is net als een verfijnde cocon, gemaakt van transparant glas dat de zwarte vloeistof onthult. De architecturale dop is geïnspireerd op monsterlijke klauwen, oh so surprising, die de flacon vastgrijpen. 

Natuurlijk verwent Miss Gaga ons niet alleen met haar eau de parfum. Lady Gaga Fame wordt aangevuld met een exquise badlijn bestaande uit een verfrissende zwarte showergel en een fluweelzachte zwarte body lotion. 

Kijk mee achter de schermen & ontdek het Gaga parfum:

Nog eventjes geduld Little Monsters, Fame is pas verkrijgbaar in september 2012 bij Planet Parfum en aan verleidelijke prijzen ook nog.

Eau de Parfum: 30 ml - € 29,50
Eau de Parfum: 50 ml - € 39,50
Eau de Parfum ultimate masterpiece: 100 ml - € 69,50
Shower gel: 200 ml - € 19,50
Body lotion: 200 ml - € 19,50

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded