Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rexaline Renewed

Door Angelique op 19.07.2012

Als je op zoek bent naar ultra hydraterende en anti-verouderings verzorgingsproducten voor het gezicht, dan moet je zeker Rexaline op je beauty wish list noteren. Rexaline, gelanceerd in 2008, kende een immediate succes dankzij haar doeltreffende producten met steringredient Hyaluronan. Ontdek vandaag de nieuwe Rexaline verzorgingsproducten met 5x meer Hyaluronan. Belmodo.tv is al fan!

Basically is Hyaluronan het belangrijkste bestanddeel voor een natuurlijke hydratering van onze huid. Geen wonder dus dat het 1 van de meest gebruikte ingredienten bij dermatologen en esthetische chirurgen is! Jammer genoeg verliest onze huid door veroudering, stress & vervuiling het vermogen om hyaluronan aan te maken in dezelfde hoeveelheid en van dezelfde kwaliteit. Daardoor wordt de huid dof, verschijnen er rimpels en zakt ons gezicht in als een pudding.

Maar geen paniek ladies want het nieuw Rexaline gamma komt het probleem oplossen

De nieuwe Rexaline verzorgingsproducten, die 5x meer hyaluronan bevatten, houden water in de opperhuid vast om rimpels direct op te vullen en zorgen zo voor een stevige, stralende huid. Halloooo zacht babyvelletje

Wil je ultra gehydrateerd de zomer in, kies dan de perfect matchende crème voor jouw huidtype.

De Rexaline Hydra-Dose crème voor een droge huid (€ 59,90) of voor een normale tot gemengde huid (€ 59,90) is heerlijk licht en smeuig van textuur en ruikt bovendien heerlijk. Je huid wordt onmiddelijk gladder, gehydrateerder en stralender en na een maand ziet je huid er definitely jong en schitterend uit!

Heb je vaak last van vermoeidheid, zwarte kringen of rimpels rond je ogen, dan is de Rexaline Hydra-EyeZOne (€ 45,90) ideaal. De semi crème en gel bestaan uit een ultra frisse textuur met groen parelmoer waardoor de rimpels en zwarte kringen al onmiddelijk minder zichtbaar worden.

De onweerstaanbare Rexaline producten zijn ideaal voor de 30something vrouw die op zoek is naar een globale anti-aging solution. Ben je overtuigd? Haast je dan naar de Planet Parfum winkels vanaf september 2012. Je zult er vast en zeker 10 jaar jonger uitzien!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded