Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel pops up in London

Door Astrid op 16.07.2012

Chanel lovers listen up! Want deze zomer zet het Franse modehuis voet aan wal in the fashion capital Londen. That’s only a train ride away…

Dit zal de allereerste Chanel beauty & fragrance pop-up store zijn. Begin maar te kwijlen: klassiekers als Chanel N° 5, Rouge Allure lipstick, de beste blush ter wereld (Joues Contrast) en zo kunnen we wel even doorgaan, allemaal onder 1 dak!

Naast al die beauty goodies spot je in de two storey shop een beauty corner en nagelsalon. Wie even aan de Olympische Spelen madness wil ontsnappen, kan hier in alle rust en stilte van een makeover of manicure komen genieten.

Waarom wij zo uitkijken naar deze beauty & fragrance store? Als een Chanel deux pièceke a little bit out of your price range is, dan is een nagellakje misschien wel een leuk alternatief!


Bold eyebrows zijn dé AW2012 trend volgens Chanel

Place to be? De hippe Covent Garden buurt in hartje Londen. Wij zijn alvast fan van de über coole locatie! Covent Garden is 1 van Belmodo’s favo shopping buurten. Weet je niet waar beginnen, lees dan zeker het Belmodo.tv artikel I heart Covent Garden.

De pop-up store zal net voor de start van de Olympische Spelen open gaan. De shop blijft 6 maanden open, maar word on the street is dat wanneer deze beauty & fragrance store aanslaat, die termijn eventueel verlengd wordt. Alsof wij daar aan twijfelen... 

page loaded