Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flipsticking met Max Factor

Door Tiany op 13.07.2012

Nadat Max Factor vorig jaar met de Lipfinity Lip Tint een ware revolutie bracht in beauty world (Is het een stick? Is het een gloss? Nee, het is een stift!), komt het nu met nieuw smeergoed voor je lippen. Meet de Flipstick Colour Effect Lipstick, een duo lipstick met een felle kleur aan de ene zijde en een transparante, glossy tint aan de andere. Wij zijn al verkocht!

Alle double sticks hebben dezelfde ondertoon waardoor je de 2 kleuren apart kan dragen of kan mixen & matchen voor een origineel en gedurfd effect. De textuur van de lippenstiften is very soft en smeuïg dankzij hydraterende ingrediënten zoals was. Kies uit 5 gedurfde kleuren -Bloomy Pink, Melody Brown, Gipsy Red, Boreal Mauve & Salsa Red- en kleur je lippen in met de kleur en de intensiteit zoals jij dat wil! 

Met de Flipstick Colour Effect Lipstick voel je je een echte make-upartist en kan je met verschillende looks experimenteren. Volgens make-upartist Alex Valverde wordt flipsticking, of het kleuren van je lippen op een creatieve manier, dé nieuwste trend in make-upland. Maar prachtig ingekleurde lippen hebben dan ook een goede verzorging nodig. Daarom zweert Valverde bij een goede basis: geef je lippen een zachte scrubbeurt met een tandenborstel en een likje foundation zodat de lipstick goed blijft zitten. 


Links: het Bee Stung-effect. Rechts: het Graffiti-effect.

Met de Flipstick kan je enkele speciale en gedurfde effecten bekomen. Wij geven je enkele tips & tricks voor lippen die helemaal klaar zijn om te stralen! 

  1. Bee Stung: Omtrek de lipcontouren met de donkerste Salsa Red-tint. Kleur het binnenste gedeelte met de glinsterende tint. Werk scherpe randjes met je vingers weg voor subtiel gekleurde lippen.
  2. Graffiti: Met de Gipsy Red Flipstick trek je met de donkere tint een dikke lijn rond je lippen. Breng de lichtere tint met je vintertoppen in het midden aan. Afwerken kan met gloss.
  3. Hot Rocks: Trek een opvallende lijn rond je lipomtrek met de donkerste kant van de Melody Brown Flipstick. Breng met je vingers de heldere tint aan en veeg wat uit voor een subtiel effect. De diva's onder ons kunnen er nog enkele diamantjes opkleven. Het Hot Rocks-effect.

Tijd om de creativo in jezelf los te laten & die lippen een kleurtje te geven! De Flipstick Colour Effect Lipstick van Max Factor is nu verkrijgbaar in de drogisterij aan € 12,49.

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded