Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Suntime part II

Door Tiany op 09.07.2012

Jullie kregen al een flinke portie zonneproducten voorgeschoteld in het Belmodo.tv artikel. Maar onder het motto 'better safe than sorry' hebben we nog wat sunny beauty stuff voor jullie op een rijtje gezet. Om er zeker van te zijn dat you guys don't get sunburned én dat jullie haardos er strakjes niet gaat uitzien als een platgewalste eekhoorn: Happy Suntime.. PART II. Enjoy!

1. Korres

Korres stays close to its roots en introduceert de Yoghurt zonneproducten. Het Griekse merk haalde de mosterd uit de oudheid, waar men yoghurt op een verbrande huid smeerde. De sunscreen bestaat in SPF 20, 30 & 50 en is perfect voor een gevoelige en lichte huid. De lijn biedt ook een cooling after-sun gel aan die een brandend gevoel onmiddellijk verzacht. No more excuses to get sunburned ladies!
De Korresproducten zijn te koop bij de apotheek vanaf € 22,60 

2. Kibio

Ook Kibio lanceert dit seizoen eigen zonneproducten. Kibio's filosofie komt van het Chinese 'Ki', een term die verwijst naar de energiecirculatie in ons lichaam. Ook de nieuwe zonneproducten optimaliseren onze energie: de producten dragen het label 'bio' en bestaan uit 100% minerale filters. Kies uit 8 verschillende gezichts- of lichaamsbeschermingen, voor een matige, hoge of zeer hoge protection. Na het zonnen helpt de kalmerende melk je huid te hydrateren. 
Vanaf € 14,85. Check de Kibio website voor de verkooppunten

3. Rituals

Ben je helemaal weg van de wellness & beauty essentials van Rituals? Maak dan kennis met 3 nieuwe suncare producten: de Face Cream SPF 50, de Milky Spray SPF 50 & de Lotion SPF 10. Alle producten zijn waterbestendig en bieden een uiterst hoge bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Check de Rituals website voor het hele gamma en de verkooppunten.
In de Rituals shops aan € 15,90 voor de gezichtscrème & lotion, € 17,90 voor de spray

4. l'Oréal Sublime Bronze

Sublime Bronze is het gamma zelfbruiners van l'Oréal Paris dat voor een natuurlijk getinte bruine huid zorgt, het hele jaar door. Nieuw dit seizoen is de Sublime Bronze Golden Mousse: deze zelfbruiner voor het lichaam zorgt voor een onmiddellijk en langdurig resultaat, zonder oranje schijn of lelijke strepen. Net alsof je een dagje aan het strand hebt gelegen...
Sublime Bronze Golden Mousse voor € 16,99 

5. Aveda Sun Care

De zomer doet wonderen voor onze teint & ons humeur, maar at the same time laten de zon & het zwembad/zeewater duidelijk hun sporen na op onze gezonde haardos. Daarom is het belangrijk om goed zorg te dragen voor je haar. Met de Sun Care Hair and Body Cleanser van Aveda verwijder je op een effectieve maar zachte manier chloor, zout & restanten van andere producten uit je lokken en van je huid. Bovendien zorgt dit product ervoor dat je haarkleur niet vervaagt en dat het vochtgehalte van je hairdo & huid op peil blijft. 
De Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser kost € 21,50
Een slimme aankoop als je het ons vraagt!

6. Kiehl's Activated Sun Protector

Kiehl's verwent ons deze zomer met haar nieuwe lijn Dermatologist Solutions Activated Sun Protector. Die bestaat uit 2 olievrije, ultralichte & vloeibare zonnefilters: 1 voor het gezicht & 1 voor de rest van je lichaam. Je huid wordt extra goed beschermd dankzij de aanwezige antioxidanten en er is een gepaste formule voor elk huidtype.
Kiehl's Activated Sun Protector SPF 50 100 ml face: € 26,-
Kiehl's Activated Sun Protector SPF 50 100 ml body: € 23,-
Bezoek de Kiehl's website voor een verkooppunt in je buurt.

Voilà, nu weet je perfect wat te doen voor a lazy day in the sun én welke producten je daarvoor nodig hebt. Bedank ons maar als je mooi gebruind & met prachtig shiny hair op het strand paradeert én... stuur ons een kaartje! wink

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded