Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kirsten Stewart x Balenciaga

Door Patricia op 06.07.2012

Kirsten Stewart is het nieuwe gezicht van de Balenciaga-geur Florabotanica, een geur door het modehuis omschreven als een "pretty dangerous flower". Nu is ook het campagnebeeld opgedoken op het internet, en dat is op z'n zachtst gezegd atypisch. Voor een campagne dan, niet voor Kirsten Stewart, die er naar goede gewoonte uitziet alsof het haar geen moer kan schelen. Weinig make-up, no nonsense haar en de handen in de zakken, maar hadden we dan een glamoureuze versie van de Twilight heldin verwacht? En zou dat überhaupt werken? 

Wij moeten nog even nadenken wat we nu eigenlijk vinden van het kiekje dat door Steven Meisel geshoot werd. Maar de jurk in de ad, daar zijn we alvast uit: nog steeds prachtig. Het gaat om een ontwerp uit SS08, opvallend genoeg dezelfde jurk als degene die Jennifer Connelly ooit in een campagne droeg. Het jurkje werd gecombineerd met schoenen van SS11, jullie waarschijnlijk ook al eerder bekend.

De geur zal verkrijgbaar zijn vanaf september 2012.

page loaded