Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chloé, The Love Story

Door Tiany op 06.07.2012

Wie al een trouwe fan is van de Love Chloé geuren zal nu volledig uit haar dak gaan met de komst van de nieuwste family memberLove Chloé Eau Florale.

Love Chloé Eau Florale mag een lijstje van 2 onweerstaanbare geuren aanvullen: de zeer vrouwelijke Love Chloé en Love Chloé Intense, een sensuele versie met orientaalse toetsen. De volledige collectie is geraffineerd en vrouwelijk met een sweet & romantic touch.

Vandaag presenteert Chloé Love Chloé Eau Florale, the flowerchild van de originele compositie. Love Chloé Eau Florale is een frissere variatie met bloemige accenten. Een exquisite bohemian geur, ideaal voor deze zomer.

De parfumeurs Louise Turner en Nathalie Cetto-Gracia hebben gekozen voor lathyrus, matébladeren en rijstpoeder om zo een lichte frisheid te combineren met de zachte poederige signature scent van Love Chloé.

De baby van de Love Chloé collection is perfectly tailored voor meisjes die van een delicate geur met een luchtige bloemenfrisheid én een tedere touch op de huid houden.

De flesjes komen in zachtroze, elegante lijnen met een metallic dop waar een fijn kettinkje aan verbonden is.  Het design van de flesjes straalt elegantie en helderheid uit en is 100% in harmonie met de verfijnde inhoud van de flacon.

Love Chloé Eau Florale bestaat in 3 formaten:
Eau de toilette 30ml – € 47,-
Eau de toilette 50ml – € 65,-
Eau de toilette 75ml – € 83,-

Nog heel eventjes wachten sweet ladies, want Love Chloé Eau Florale is vanaf midden juli 2012 verkrijgbaar!

Met medewerking van Fanny Stranders.

page loaded