Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Multitasken met Bobbi Brown

Door Catherine op 05.07.2012

Multitasken, naar het schijnt zijn vrouwen er goed in. Van ons moet je geen deftig gesprek meer verwachten eens we een film zijn beginnen kijken, en de combo koken & bellen heeft al tot desastreuze gevolgen geleid.

Gelukkig is er dan Bobbi Brown! De vrouw die alles kan, heeft speciaal voor klunzen zoals ons een gamma producten die wél meerdere dingen tegelijk doen.

Neem nu de Pot Rouge. Deze cream color kan je gebruiken voor lippen & appelwangetjes. Meisjes met een drogere huid brengen eerst moisturizer aan & dan de bestseller van Bobbi Brown in 1 van de 10+ kleuren. 

Extra beauty bonus? De Pot Rouge zit nu in een nieuw doosje mét spiegel


Pot Rouge (€ 26,40) & Shimmer Brick (€ 45,80)

2de multitasker met verborgen talenten: Bobbi's Shimmer Bricks. Shimmer Bricks zijn highlighters in verschillende kleuren, bedoeld om in 1 sweep te worden aangebracht voor een prachtige glow.

Maar... je kan de afzonderlijke tinten ook gebruiken als oogschaduw! Voor beauty lovers on a budget -of die van het eerder luie soort. 

Het laatste hidden talent uit Bobbi's trukendoos dat we aan je willen voorstellen is de Face Blender Brush. Want mooie make-up valt of staat met de borstel

De Face Blender Brush is ideaal om de kleuren van de Shimmer Brick te mengen, maar ook gezichtspoeder, blush & bronzer worden perfect egaal over je snoetje verspreid.

Het Zwitsers mes van de beautywereld!


Face Blender Brush (€ 45,80)

Tijd om de Bobbi Brown-boetiek in Brussel -zie het Belmodo.tv artikel Bobbi Brown Cosmetics- of de studio chez Smets Premium Store nog eens een bezoekje te brengen.

Surf ter voorbereiding meteen al maar naar de Facebook-pagina, terwijl je je nagels lakt, bijvoorbeeld!

Bobbi Brown Store
A. Ortsstraat 11a
1000 Brussel

page loaded