Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blake Lively nieuw gezicht van Gucci

Door Kim op 29.06.2012

After Gossip Girl comes... fashion? De 2 zijn al onlosmakelijk met elkaar verbonden, het hoeft dan ook niet te verbazen dat blond beauty Blake Lively het nieuwe gezicht wordt van Gucci's nieuwe parfum, Premiere.

De geur zou "Old Hollywood charm" (ja, wij vragen ons ook af hoe dat ruikt) vertegenwoordigen, en bevat o.a. bergamot (een citrusvrucht), oranjebloesem, witte bloemen en musk met een ondertoon van leder en hout.

Het flesje is ontworpen door Frida Giannini, creative director van Gucci. Het luxueuze geurtje is wereldwijd beschikbaar vanaf september 2012 en kost tussen de € 50,- en € 85,-, afhankelijk van de grootte van het flesje.

Fotografen Mert Alas en Marcus Piggott ontfermden zich over de campagne in Los Angeles, waarvan het resultaat vanaf juli 2012 valt te bezichtigen. Lively zal te zien zijn in een backless dress bedekt met sequins en een retro hairdo. Sounds sexy!

Bron artikel: Fashionista.com

page loaded