Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smeren & smullen met Crème Fraîche de Beauté

Door Angelique op 26.06.2012

Ja hoor, het beeld van een grote coupe dame blanche kwam ons ook ff voor de ogen. But don't be fooled, want de Crème Fraîche de Beauté-producten van het cosmeticamerk Nuxe zijn wel degelijk om te smeren én om van te smullen!   

Sinds Nuxe in 1999 Crème Fraîche de Beauté op de markt bracht, heeft de lijn zijn vast plaatsje in beauty world ingenomen. Anno 2012 kregen de producten een update en werden ze helemaal vernieuwd om je huid nóg beter te onderhouden. 

Vooral de huidjes die snakken naar water & rust zijn met dit gamma geholpen. De nieuwe plantaardige formules hebben een smooth slagroomtextuur en een fris parfum van oranjebloesem. De milkshake van 8 soorten plantaardige melk en het actieve bestanddeel zeekraal zorgt voor een vochtinbrengend effect van 24 uur. De smoothie van witte bloesems van amandel- en sinaasappelboom, aloë vera & allantoïne bevat een kalmerende functie en verzachtende eigenschappen.  

Ieder huidtype vindt wel zijn match dankzij het uitgebreide gamma. Het serum (€ 31,50) voor de dorstige huid wordt onmiddellijk geabsorbeerd en kan je dragen onder je Crème Fraîche de Beauté-dagcrème. Deze laatste komt in 3 soorten: een light versie voor een gemengde huid met een matterend effect (€ 29,90), de originele dagcrème verkrijgbaar in een pot (€ 28,50) of een tube (€ 19,95) en de enrichie variant mat galamboter en macademiaolie voor een zeer droge huid (zelfde prijs original). 

Newbie in het gamma is het masker, ideaal voor een grote SOS-verzorging tegen roodheid & vermoeidheid. Na slechts 10 minuten inwerktijd is je huid helemaal gekalmeerd en uitgerust. Positief punt aan dit masker is dat je het op elk uur van de dag kan gebruiken of net voor een avondje uit: het masker is niet vettig zodat je je make-up in no time kan aanbrengen. 

Ben je nog niet overtuigd? Rep je dan naar de apotheek in de buurt en probeer deze producten gewoon zelf! Your skin will be totally happy with it! :-)

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded