Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chromatics hairstyle by Redken

Door Tiany op 15.06.2012

Redken pakt weer uit met een nieuwe technologie. Deze keer zijn het de ladies met gekleurd haar die een gat in de lucht zullen springen.

Meet de nieuwe dimensie van haarkleuringresultaten: New Chromatics. The new dimension is een echte primeur, want voor de 1ste keer worden de ODS-technologie aka Oil Delivery System en proteïne extracten voorgesteld.

Wat er net zo geweldig is aan Chromatics? Er is geen ammoniak te bespeuren, dus ook geen onaangename geurtjes en that's how we like it! De textuur versterkt je haar nog eens 2x meer als vroeger en je lokken glanzen als nooit tevoren. Komt er bij jou hier en daar een grijs haartje piepen? No panic, want dankzij de nieuwe formule wordt grijs haar in no time verstopt.

How come? Wel, de haarschubben gaan veel minder open staan dan bij een klassieke anti-geur kleuring, waardoor de haarvezels niet worden beschadigd en optimaal worden verzorgd. Hell yes!

Attention please, want het is wel van groot belang dat je je gekleurde haren goed verzorgt, als je je shiny hair wilt behouden. Daarom staat het gamma Pureology voor je klaar.

De producten gaan van hydraterende shampoo's tot verzorgingen voor beschadigd haar. Voor elk haartype wat wils en je moet er niet voor naar de kapper gaan, want je kan ze gemakkelijk home sweet home gebruiken.

Chromatics zet je color world gegarandeerd helemaal op zijn kop!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded