Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pleasures by Estée Lauder

Door Tiany op 13.06.2012

Wie al volledig weg is van de Pleasures Eau de Parfum van Estée Lauder, zal nog meer verzot zijn op de Pleasures Eau Fraîche!

17 jaar geleden pakte Estée Lauder uit met een parfum dat, voor the very first time, vrolijke & luchtige geuren verspreidde. De Pleasures Eau de Parfum was born en daar waren vele meiden erg gelukkig mee. Het beauty label wilde hiermee 1 duidelijke boodschap meegeven: geniet van de eenvoudige dingen in het leven!

Vandaag introduceert Estée Lauder Pleasures Eau Fraîche: een iets luchtigere geur als het parfum, maar nog steeds onder hetzelfde motto 'enjoy the good life'.

De geur is perfect voor girls die niet echt van straffe en sterke parfums houden, maar eerder fan zijn van discrete en zachte exemplaren. Pleasure Eau Fraîche combineert de luchtige frisheid van een parfum met een een subtiele touch. Als dat niet de ideale mix is?

Pleasures anno 2012 is trouwens ook helemaal into flowers. Witte lelies, vioolblaadjes, rozen, you name it. Er is geen twijfel mogelijk: je zal heerlijk bloemig ruiken! 

Begint het al te kriebelen? Wacht dan tot je het flesje gezien hebt! De verpakking is speels en straalt pure freshness uit. I for one ben helemaal weg van de opvallende vorm met de grote roze dop. Hoe meer ladylike, hoe beter, if you ask me!

We moeten helaas jullie geduld nog héél even op de proef stellen, want de Pleasures Eau Fraîche is vanaf maandag 6 augustus 2012 verkrijgbaar. Voor the magical bottle betaal je € 48,39. Just have a liiiiiiittle more patience, girls...

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded