Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wanna smell pretty?

Door Michael op 03.06.2012

Ga dan zeker eens ruiken of de nieuwe parfum collectie van James Heeley niks voor jou is! Extrait de parfum bestaat uit 3 heerlijk nieuwe geuren en vind je @ Senteurs d’Ailleurs.

Perfumer James Heeley is een echte tovenaar met geuren en wil dit seizoen enkele van zijn lievelingsgeuren met ons delen. Door de geuren in hogere concentraties te gebruiken creëert hij een nieuw soort parfum dat luxueus en glamorous geurt. Noem het gerust ‘haute parfum’!

Agarwoud

Het 1ste Extrait de parfum is gebaseerd op 1 van de zeldzaamste ingrediënten in de parfumerie. Oud is afkomstig van de Aragwood boom en laat een bosrijke, rokerige en haast dierlijke geur na. Heeley maakte hier een hedendaags, clean en tegelijk elegant parfum van. Zonder natuurlijk de unieke karaktereigenschappen van de Agarwoud boom te verliezen. Dit parfum kan je gewoon delen met hubby/boyfriend want dit is een uniseks luchtje.

Bubblegum chic

Laat de naam je niet misleiden, dit luchtje geurt vooral naar heerlijke jasmijn. Heeley krijgt maar geen genoeg van deze geur, die ons vooral doet denken aan zwoele zomeravonden. Deze scent is intens, direct en makes you instant happy! Verder werd het parfum aangevuld met tuberose en white musk voor een sensueel geheel. Oelala!

L’Amandière

Fun fact: Heeley maakte dit parfum voor zijn verloofde. Dat is pas een cadeau! Al haar lievelingsgeuren werden samengebracht in dit luchtje. Denk aan amandelbomen in bloei, hyacinten, rozen en groen gras. Het resultaat doet denken aan een frisse boomgaard in de lente, zoals de parfumier zelf omschrijft.

Voor een flesje van 50 ml betaal je € 149,- . Al deze wonderlijke geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Senteurs d’Ailleurs

Enjoy!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel. 

page loaded