Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clinique goes BB

Door Patricia op 01.06.2012

Dat we bij Belmodo.tv helemaal in de ban zijn van BB crèmes is al lang geen geheim meer. Een perfecte huid is in beautyland belangrijker dan ooit, maar we willen niet iedere dag met een dikke laag foundation op het huis verlaten. Al zeker niet in de warme zomermaanden! Dus is dit goedje essentieel, een lichte crème die je huid egaal en zacht maakt zonder een verstikkend effect te hebben.

Ik kreeg de kans om de BB crème van Clinique te testen, die met zijn SPF 30 ideaal is om je huidje op een dagelijkse basis te beschermen tegen de zon. De crème is exclusief online beschikbaar in 3 kleuren en is geschikt voor alle huidtypes. Ook voor mijn gemengde huid, die inderdaad gehydrateerd maar niet vet werd gedurende de dag. Voor mij is dit mogelijk de beste BB crème die ik tot nu toe getest heb. Het goedje voelt licht, versmelt echt met je huid, en daarbij krijg je nog een aangename textuur én fijne geur cadeau. Een aanradertje, ik ben alvast laaiend enthousiast!

Clinique Age defense BB Cream SPF 30
€ 29,80

Verkrijgbaar in 3 kleuren:
1. Lichte huid met roze ondertoon
2. Lichte huid met gouden ondertoon
3. Bruinere huid met een gouden ondertoon

Bestellen doe je via de Clinique website.

Lees ook het Belmodo.tv shopreport over de e-shop van Clinique.

Heb je de smaak te pakken & are you interested in some more BB, check dan zeker de Belmodo.tv artikels Perfect skin with Dior & It's like magique.

page loaded