Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye bye airplane hair

Door Tiany op 16.05.2012

Always on the go of reisplannen in het verschiet? Dan moet je zeker even halt houden bij de dichtstbijzijnde Ici Paris XL. Why? De beauty keten biedt nog tot eind september 2012 exclusief de nieuwe Fekkai Advanced Collectie travelsizes aan. We likey!

Haarstylist Frédéric Fekkai is het brein achter het label en 1 van de beroemdste namen op vlak van schoonheid & haarstyling. Fekkai drukt al meer dan 2 decennia zijn stempel op het beauty landschap en zijn producten zijn overal ter wereld famous. Summer is on it’s way en daarom worden nu de Fekkai travelsizes van zijn 2 toplijnen Brillant Glossing en Salon Technician Color Care gelanceerd. Een flesje bevat 59 ml en kan je perfect in je handbagage meenemen.

Brillant Glossing

Deze shampoo & conditioner belooft je een perfecte glans, hydratatie en kracht. Het geheim? Olijfolie! Dankzij een speciale inkapseltechnologie wordt de olie over het haar verspreid zonder het zwaarder te maken. Deze lijn is trouwens voor alle haartypes. Wil je meer weten over deze haarproducten? Lees dan zeker het Belmodo.tv artikel Getest: Fekkai Advances Brillant Gloss.  

Salon Technician Color Care

De Salon Technician Color Care shampoo & conditioner beschermen jouw gekleurd haar én zorgen voor glanzend gezonde lokken. Zo blijft je ombre nog langer mooi! Bovendien laten deze producten een lichte fruitgeur achter, mjam!

De travel size producten zijn exclusief te koop bij Ici Paris XL en voor 1 flesje betaal je ongeveer € 7,92. Je kan deze beauty goodies ook in een pakketje kopen. Hierin zit dan een shampoo, conditioner, crème & haarlak. Natuurlijk allemaal in mini formaat. Zo ben je helemaal good to go!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded