Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Replica by Maison Martin Margiela

Door Tiany op 14.05.2012

Summer is on its way en dat hebben ze bij Maison Martin Margiela goed begrepen! Vanaf juni 2012 brengt het Belgische fashion label 3 nieuwe geuren uit die ons doen dromen van zwoele zomeravonden.

MMM loves vintage en deelt deze liefde met ons door elk seizoen iconische accessoires of een kledingstuk uit te brengen onder de Replica lijn. Dit seizoen transporteert het modehuis dit concept in een collectie van 3 vrouwenparfums. De flacons doen dan ook denken aan oude apothekersflesjes. Het etiket is trouwens uit katoen gemaakt en lijkt op the ones die gebruikt worden voor de kleding en accessoires van de Replica lijn. It’s all about the details baby! 

En dan het belangrijkste: hoe ruiken ze? De geurtjes heten Funfair Evening, Beach Walk en Flower Market en maken volgens het MMM team deel uit van het collectief geheugen. Funfair Evening roept herinneringen op aan de Santa Monica pier. Zachte snoepjesgeuren doen ons onmiddellijk denken aan kermis. In a good way! De Beach Walk geur neemt ons mee naar een zomerdag aan het strand. In dit parfum spotten we o.a. citroen, ylang ylang en kokos. Personal favourite is Flower Market die ruikt naar een Parijse bloemenmarkt. Hmmm! Fresia’s, rozenblaadjes en cederhout zijn hier de hoofdnoten.

Voor een flesje van 100 ml betaal je ongeveer € 80,-. Vanaf juni 2012 zijn de geurtjes exclusief beschikbaar in de Maison Martin Margiela boetiek in Brussel en vanaf juli spot je de parfums ook in andere verkooppunten.

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded