Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Big beauty alert!

Door Tiany op 11.05.2012

Dit is echt een buitenkansje for all you nail polish freaks out there! Vandaag vrijdag 10 & morgen zaterdag 11 mei organiseert ProNails een totale uitverkoop wegens verhuis! Alles moet de deur uit: nagellak, nail art, vijlen, handcrème,… De totale stock wordt aan ronde prijzen verkocht en er is korting tot -70%! Let op: bijten en krabben is niet toegestaan wink.


Dit klinkt als de ideale gelegenheid om eens helemaal wild te gaan met nail tutorials als DIY: Ombre stained Nails. Of check het Belmodo.tv artikel Happy Nails! waar de ‘London is Blogging’ collectie van ProNails wordt voorgesteld. En om je helemaal te overtuigen: mooie nagels zijn perfect om je Arm Party af te maken!

Final reminder: de Belmodo.tv Win een ProNails Art Marker wedstrijd loopt nog steeds!

Totale uitverkoop wegens verhuis
Vrijdag 11 mei 2012 van 14:00 tot 20:00
Zaterdag 12 mei 2012 van 09:00 tot 17:00

ProNails
Boomgaarddreef 9
2900 Schoten

www.pronails.com

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded