Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Benefit, the movie

Door Patricia op 11.05.2012

Menig ontwerper werd al vereeuwigd in een documentaire of langspeelfilm. We denken onder andere aan Karl, Coco & Valentino. Het werd dus hoog tijd dat de beauty wereld volgde, en nu is dat moment aangebroken met Glamouriety, een film die het verhaal vertelt van tweelingzusjes Jean & Jane Ford.

Het duo startte het populaire cosmeticamerk Benefit en dat is ook het verhaal dat in de film verteld wordt. De evolutie van 'small town girls' naar modellen en vervolgens naar entrepreneurs. Klinkt als een verhaal dat wij willen horen! De film van regisseurs Geremy Jasper & Georgie Greville werd gelanceerd op het Tribeca Film festival en is een mish mash van grappige sketches en waargebeurde verhalen. "Een soort varietéshow", klinkt het. Past perfect bij het quirky imago van Benefit!

Later dit jaar zal de 45 minuten durende film nog getoond worden in Shanghai, Seoul en Parijs voor hij aan het grote publiek getoond zal worden op de website van Benefit zelf. 

page loaded