Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lovely nails

Door Tiany op 07.05.2012

Summer is coming en dan kiezen we volop voor kleur. Niet alleen je outfit moet er kleurrijk uitzien, ook je nagels moeten eraan geloven! Nagellak is dan ook een echt fashion accessoire en onmisbaar in je beauty case. Belmodo.tv zet de nieuwste kleuren en trends in nailpolishland op een rijtje. Get colored! 

YSL La Laque Couture

More colors, more fun: Yves Saint Laurent heeft dit goed begrepen. De nieuwe nagellakcollectie La Laque Couture bestaat uit 30 kleuren, van fuchsia en smoking zwart tot saharabeige, en zijn geïnspireerd op de couturecollectie van het modehuis. Deze lijn zal elk seizoen uitgebreid worden met nieuwe kleurtjes, so keep on following!
Nu verkrijgbaar voor € 23,50.  

Dior Vernis

Hurray hurray, it's a Dior celebration! Dit jaar viert het Franse modehuis de 50e verjaardag van de Dior-nagellak en zet daarom de iconische kleuren Rouge Altesse en Gris Montaigne extra in de spotlight.

Het klassiek rood Rouge Altesse was de persoonlijke favoriet van Christion Dior himself. Hij zag de handen van de vrouw als ultieme verleidingswapens, waar een rood sexy kleurtje natuurlijk niet mag ontbreken. Gris Montaigne is een elegant grijs kleurtje en tevens de tint van het decor van de eerste boutique van Dior in Parijs. Twijfel je dus tussen het immense kleuraanbod? Speel dan op veilig met deze tijdloze Dior-kleurtjes. 
€ 22,32 

Bourjois Nagellakremover 1 Seconde

Niets vervelender dan een slechte nagellakremover: restjes nailpolish blijven aan de kantjes kleven, je moet honderden katoenen watjes gebruiken... But those days are over dankzij de Miraculeuze Nagellakremover 1 Seconde van Bourjois

In slechts 1 seconde per nagel wordt de kleur verwijderd. Het enige wat je moet doen is je nagel in het flesje dippen, ff draaien & tadaaaam: alles is clean! Bovendien zorgt zachte amandelolie ervoor dat je nagels niet uitdrogen & blijft er een heerlijke geur van rode vruchten & vanille achter. What’s not to like?
Dit wondermiddel is vanaf juli 2012 te koop bij Di & Inno voor € 7,99.

Bourjois So Perfect!

Bourjois schenkt dit seizoen extra veel aandacht aan je nagels met 3 nieuwe So Perfect! verzorgingsproducten. De Corrigerende Basis + Ontgeler bant gele, doffe en ribbelige nagels en maakt ze 2 x zo glad. Voor sterkere nagels gebruik je de Verharder Anti-Breek: voedende koninginnengelei zorgt ervoor dat de kans op breken wel heel klein wordt. De Top Coat Volume & Glans zorgt voor de finishing touch: het maakt zowel de glans, als de kleur van je nagellak intenser en laat hem tot 3 dagen langer zitten. 
Vanaf juli 2012 verkrijgbaar bij Di, Inno, Kruidvat & Ici Paris XL voor € 8,50.

Herôme World Inspired Colors

Herôme draagt al jaren zorg voor onze nagels met o.a. hun wereldberoemde nagelverharder, maar nu pakt het merk uit met 3 nieuwe zomerkleurtjes! De World Inspired Colors spelen in op de it colors van het seizoen: kies uit muntgroen Delhi 115, zuurstokroze Rome 76 of mandarijnrood Rio de Janeiro 88. De formules zijn verrijkt met vitamine E voor een hydraterende werking en een hoge glans. De extra brede kwastjes maken het je gemakkelijk om de kleurtjes vlekkeloos aan te brengen.  
In de parfumerie voor € 9,95. 

Ziezo, nu hebben jullie geen excuses meer om met onverzorgde nagels voor de dag te komen! Want geef nu toe: zomerse kleurtjes maken het leven toch heel wat aangenamer, niet? wink

Met medewerking van Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded