Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Thirsty skin? Angelica is all you need!

Door Angelique op 01.05.2012

De L’Occitane Angelica lijn is perfect voor beauty lovers die ‘s morgens weinig tijd hebben maar toch hun huid willen verwennen. De Angelica is een soort wonderplant die de watercirculatie in de huidcellen stimuleert. Resultaat: een perfect gehydrateerde en gezonde huid. De lijn bestaat al een tijdje maar wordt nu aangevuld met 3 nieuwe producten die wij voor jou op een rijtje zetten.

De Masque Rosée du Matin is dé oplossing wanneer je huid net dat ietsje meer kan gebruiken. Geen tijd is geen excuus meer want dit masker heeft maar 3 minuutjes nodig. De verfrissende gel geeft je huid een boost en laat je de hele dag stralen. The nice part? Je hoeft het niet eens af te spoelen!

Eén of twee keer in de week, slechts 30 seconden is all you need om je huid te scrubben. De Gommage Rosée du Matin kan je ’s morgens of net voor je schoonheidsslaapje gebruiken om je huid weer zacht en glad te maken.

Heb jij ook soms last van dat trekkerige gevoel in je gezicht? Dan heeft L’Occitane de oplossing voor jou: de Brume Rosée du Matin. Deze hydraterende nevel is perfect voor een hot summer day of om je make-up te fixeren. In slechts 3 seconden heeft je huid de boost gekregen om er de hele dag prachtig uit te zien.

Check zeker ook de rest van de Angelica lijn via de L’Occicane website. Wees gewaarschuwd, want dit beauty label heeft ook een webshop!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded