Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior Addict goes extreme

Door Tiany op 26.04.2012

Wie denkt dat lipstick geen vast onderdeel van een unieke look kan zijn, heeft het goed mis! Meet de kleurrijke lipsticks van Dior Addict Extreme!

Aan Dior Addict, een bekende term in beauty world, werd een dosis durf en verfijning toegevoegd & Dior Addict Extreme was born! Een collectie met glanzende kleuren & texturen om bij weg te smelten. De lipsticks geven je lippen een intense kleur & een stralende glans. De lipstick blijft ook goed op je lippen zitten, zodat je helemaal kiss-proof bent.

De lipstick is een niet te missen accessoire om je outfit helemaal up to date te houden. De kleurtjes kunnen elke dag opnieuw gemakkelijk worden gecombineerd en geven je sexiness een flinke boost. Voor elke dag, elk humeur en elke situatie kan je wel de juiste it-kleur vinden. Volg gewoon je eigen inspiratie & go for the perfect color voor jouw lippen.

Je hebt keuze uit 12 verschillende kleurtjes, waarvan je lippen shiny en glossy worden. De kleuren gaan van rood tot nude beige. Possibilities genoeg dus om je eigen look te creeëren en met kleur te spelen.

Dior Addict Extreme bestaat uit 4 verschillende stijlen: Incognito, Lucky, Riviera en Plaza.

Incognito is ideaal als je een natuurlijke look wil bekomen, for the natural beauties. Als je liever roze tinten hebt, kies dan voor 1 van de 3 soorten Lucky-roze. Riviera is een stijl die geweldig bij de zomer past. Doe deze hippe color op je lippen en je zal vanzelf een exotische diva worden! Ten slotte heb je nog Plaza, een kleurentint voor extreme glamour girls!

Wil je nog meer van deze modern chic collectie? Dat is geen probleem, want Dior heeft nog een onmisbaar accessoire voor je klaarstaan: nail polish Vernis Color Block.  Wil je het symbool van elegantie zijn, dan mag een nagellak niet ontbreken. De afwerking van de look zit in de details, toch?

Dior Vernis vindt de colorblocktrend opnieuw uit. 4 nagellakkleuren die je perfect kan mix-and-matchen met de lipsticks. 1 voor 1 stralende, glanzende en frisse kleuren die bij helemaal passen bij Incognito, Lucky, Riviera en Plaza. So Ladies, ga voor deze sexy & elegante combinatie van nagellak én lipstick!


The gorgeous Kate Moss is het gezicht van deze nieuwe collectie.

In de parfumerie kan je de fabulous lipsticks kopen voor € 33,02 en de nagellak voor € 24,81. Let's go to the shop RIGHT NOW!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded