Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Roitfeld’s beauty signature for M.A.C

Door Bieke op 23.04.2012

Maandag, beautyfocus. Blikvanger van de dag is zonder enige twijfel Carine Roitfeldvoormalig hoofdredactrice van Vogue Paris

Deze bijzondere dame en creatieve duizendpoot - als in het opzetten van haar eigen magazine (en website), jongleren als the world's sexiest grandma to be - gaat nu ook in zee met make-up gigant M.A.C. De samenwerking zal ons trakteren op een exclusieve capsulecollectie bestaande uit een twintigtal mooimakers. Ik noteer: een strakke eyeliner, materiaal om de grungy ogen na te bootsen, eentje om de plukjes haar boven uw oogleden een accentje te geven, een keurig afgelijnde nude lipstick en een stencil in de vorm van een ster die overal op het lichaam kan nagelaten worden. 
Kortom, alles wat je nodig hebt om er uit te zien als de fashionista.

De verpakkingen, productnamen en de overall campagne worden uniek, dankzij de inbreng van de fashionbijbel La Roitfeld. Ook mocht de dame haar eigen fotograaf kiezen om de campagne te shooten. Zonder enige twijfel koos ze voor Mario Sorrenti. De fotograaf slash regisseur die ook de filmpjes Carine's world draaide.

 

 

Proef een beetje mee en bereid je voor want deze must-have make-up collectie zal vanaf september in de M.A.C cosmetic shops te vinden zijn. Gewoonweg een flinke dosis fashion schmink dat je op zak moet hebben!

page loaded