Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Perfect skin with Dior

Door Tiany op 22.04.2012

Totally hot and happening in beauty land is de Hydra Life lijn van Dior. Deze lijn richt zich vooral op busy twenty something chicks: drukke carrière, veel ladies nights en als het even kan: tijd voor de boyfriend. Maaaar dat drukke leventje kan zijn tol eisen. Heb jij onlangs een nieuw lijntje ontdekt of gemerkt dat je huid nét iets droger wordt? Dan is er maar 1 oplossing: smeren, smeren en nog eens smeren!

Het Dior Hydra Life gamma bestaat uit hydraterende verzorgingsproducten waar bovendien een age-defying serum in zit. Geen 10 000 potjes meer in jouw badkamer! De lijn bestaat al een tijdje, maar het aanbod werd sinds kort aangevuld met een nieuwe telg: de BB crème. Dit wondergoedje is een echte trend die helemaal vanuit het verre Azië komt overwaaien. Wil je meer weten over gekleurde huidverzorging, check dan zeker het Belmodo.tv artikel ....... Shake je beauty ritueel door elkaar en gebruik vanaf nu BB crème als eerste stap!

We zetten hier speciaal voor jou nog eens het hele Dior Hydra Life gamma op een rijtje:

Voor een perfecte huid, zelfs zonder make-up, is er de Skin Perfect (€ 67,22). Deze smeltende textuur hydrateert je gezicht, geeft je onzichtbare poriën én is geschikt voor alle huidtypes. Count me in! Om je huid de ultimate boost te geven, ontwikkelde Dior de Skin Energizer (€ 67,22).

Een zware nacht gehad? Geen probleem, want dankzij de Crème Sorbet Yeux Pro-Jeunesse (€ 46,44) zijn die donkere kringen en wallen in no time weg! En wat helpt beter na een avondje stappen dan een intens masker? 5 à 10 minuten het Masque Réhydratant Réveil Beauté (€ 45,31) laten intrekken en je huid is weer zo goed als nieuw.

De Crème Sorbet Pro-Jeunesse (€ 57,52) werd ontwikkeld voor de normale tot gemengde huid. De textuur is zacht, maar bij het aanbrengen wordt hij vloeibaar zodat deze de huid verfrist en intensief hydrateert. Perfect voor een hot summer day!

Voor de normale tot droge huid heeft Dior de Crème Comfort Pro-Jeunesse (€ 57,52) ontworpen. De crème smelt samen met de huid en zoals de naam al zegt, is dit goedje pure comfort. Bye bye dry winter cheeks! Om je skin elke dag tegen weer en wind te beschermen is er de Crème Protectrice Pro-Jeunesse SPF 15 (€ 58,69). En ook aan de ladies met heel droge huid heeft Dior gedacht. De Crème Extrême Pro-Jeuness (€ 57,52) is über soft, maar voedt je huid wel intens.

Nu je skin terug helemaal gezond is, heb je enkel nog een finishing touch nodig. De Soin Teint Pro-Jeunesse SPF 20 (€ 41,83) is een getinte dagcrème die jouw huid hydrateert en beschermt tegen UV-stalen. Deze bestaat in 3 tinten en zorgt voor een natuurlijke resultaat.

De hele lijn én de nieuwe BB crème is nu te koop in de betere parfumerie.

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded