Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nivea Q10PLUS in een een nieuw jasje

Door Angelique op 22.04.2012

Are you a busy bee? Werken van nine to five, het huishouden regelen terwijl je met je best friend aan het telefoneren bent, je ontfermen over de kids en dan nog je wekelijkse afspraak met de sportclub niet vergeten! We kennen het allemaal: so much to do, so little time! Naast al deze busy stuff is het toch nog altijd belangrijk er fabulous uit te zien en je te verzorgen van kop tot teen. Het nieuwe Nivea Q10Plus gamma heeft de ideale oplossing!

Nivea verrijkt het Q10PLUS gamma met Q10 en creatine. De huid wordt zichtbaar gladder door de werking van deze 2 bestanddelen, die je meteen ook verlossen van rimpels en kraaienpootjes. Geïnteresseerd? I bet you are!

Discover de twee nieuwe innovaties die ervoor zorgen dat je huid zal schitteren, de Q10PLUS anti-rimpel dagcrème met lichte textuur en de anti-rimpel gekleurde dagcrème. Een stralende, very smooth huid verzekerd! Beide crèmes zijn verkrijgbaar vanaf € 11,49.

                

And guess what? Er is nog meer!  Een hele reeks lichaamsproducten onderging een transformatie om onze female body nog beter te verstevigen en hydrateren. Naast de bestaande producten wordt het gamma uitgebreid met een fijne Body Olie die tal van doeltreffende eigenschappen heeft waaronder stevigheid en anti-striemen. Bye bye cellulitis!

De lichaamsproducten kan je terugvinden in de winkel vanaf € 7,99.
Ontdek ze allemaal op www.nivea.be.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded