Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Omnipresence by Louison Libertin

Door Michael op 21.04.2012

Meet Omnipresence, de 10e en nieuwste creatie van Louison Libertin. For everyone that wants to smell delicious! Een mix van fruitige geuren zoals bloemen, vanille, witte ceder en muskus zorgen ervoor dat je overheerlijk zal ruiken. Dit parfum mag een lijstje van 9 andere overweldigende geuren aanvullen. 1 voor 1 eigen creaties van Mister Libertin.

Andere fragrances die de parfumeur al op zijn naam heeft staan, zijn o.a.: Indiscrete, Veloutine, Paname Paname, Plaisir d'Amour, Santa Subita, Safran Nobile, Delivre Moi, My Burning Secret en MonarchyPretty mysterious names, don't you think? Wij zijn alvast benieuwd of de geuren even mythisch en verbluffend zijn!

Louison Libertin is een parfumeur met puur Belgische roots. Het was tijdens zijn studies dat deze grote meneer in de ban raakte van 1 van onze 5 zintuigen: het ruiken. Hij verliet Antwerpen en koos voor een 'welgeurend' leven in Parijs, waar hij een opleiding volgde aan de parfumschool Cinquième Sens.

Na vele jaren zwoegen op de schoolbanken, ging hij aan de slag bij Charabot, waar hij zorgvuldig parfums leerde samenstellen. Nog een interessant weetje: Monsieur Libertin kan makkelijk 2500 verschillende geuren herkennen. Die zitten allemaal opgeslagen in zijn hoofd. Als dat niet impressive is?

Zijn merk Technique Indiscrète brengt sinds 2009 allerlei creaties op de markt die allemaal geweldige geuren verspreiden. Denk maar aan kaarsen, thee, zeep, eau de cologne en parfum, steeds gecreeërd met dezelfde passie. Van Europa tot het verre Midden Oosten: everybody loves Louison Libertin!

Wie graag de allernieuwste Omnipresence wil bemachtigen, zal € 65,- betalen voor een flesje van 50 ml en € 120,- voor 100 ml. Op de online store kan je naar hartelust de producten van Tecnique Indiscrète inslaan.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded