Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miss Dior, new and improved

Door Tiany op 19.04.2012

De nieuwe Miss Dior is een feit en daar zijn we hier bij Belmodo.tv erg happy mee! De erfgename van het oorspronkelijke parfum werd ontworpen door François Demachy, parfumeur-ontwerper van Dior.

Net zoals zijn voorganger staat ook deze geurcreatie bol van creativiteit, frisheid, elegantie en durf. Alleen wordt er nu een hedendaagse touch aan toegevoegd.

Zoals Christian Dior ooit zelf zei is het parfum 'de finishing touch van een jurk'. Miss Dior sluit aan bij de couture collecties van het alom bekende modehuis. Zijn collecties en deze perfume zijn sinds 1947 onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bij de Miss Dior anno 2012 is dit niet anders.

De verpakking kan je, en dat is nog zacht uitgedrukt, very cute and fabulous noemen. Het lijkt wel een mantelpakje! Alleen al voor de verpakking zou dit parfum deel uit moeten maken van je perfume collection.

Dat Dior van chypregeuren houdt, moeten we je wellicht niet meer vertellen. Door de combinatie van bloemennoten en houtige noten krijg je een verbluffend resultaat. Le nouvea Miss dior heeft 3 nieuwe geuren voor je klaarstaan. Je kan kiezen tussen Miss Dior Eau de Parfum, Miss Dior Eau de Toilette en Miss Dior Eau Fraîche. Keuze genoeg, dus!

De Eau de Parfum verwent je met warme en sensuele geuren. Een mix van bloemenbloesems en fruitige geuren van Indische en Egyptische origine brengen je straight to heaven! De Eau de Toilette bevat een intens frisse geur van bloemen en bloedsinaasappel. Tenslotte heb je nog de Eau fraîche die je meteen doet wegdromen bij de lente. Let the sunshine in!

De parfums zijn beschikbaar in de parfumerie in jouw buurt! De beeldige flesjes zijn verkrijgbaar vanaf € 70,-.

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded