Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Philips takes Care

Door Angelique op 17.04.2012

Mooie kledij en yummy beauty productjes, what more do we need om er geweldig uit te zien? De juiste elektronic devices om onze kledingstukken beautiful en ons haar perfect gestyled te houden, natuurlijk! Deze producten zijn een must voor elke vrouw omdat ze ons het leven zoveel aangenamer én makkelijker maken! 

All you ladies kennen het wel: dat eeuwige zoeken naar een goed strijkijzer en dito haardroger. Niet very glamourous maar wel hoogst noodzakelijk om die glam look te onderhouden. Philips heeft hiervoor enkele handy tools.

PerfectCare Silence


De PerfectCare Silence, verkrijgbaar in de elektro-zaak in je buurt vanaf € 329,-

Jullie weten allemaal dat wij fan zijn van het Philips PerfectCare strijkijzer. Zo deden we al een 'strijk a pose' tour om voor hen de PerfectCare lady te vinden (lees hier meer over in de Belmodo.tv artikels Strijk a pose & ... en Héloïse Devaux is dé ultieme PerfectCare Lady!). Philips heeft haar stomende buddy dit jaar nog verbeterd. Stoomstrijkijzers maken vaak veel lawaai. Maar niet de PerfectCare Silence! Deze is zo ontworpen dat het de optimale temperatuur heeft, zonder irritante geluiden. Je zou er bijna naast in slaap vallen, zo stil!

Voorsorteren is ook niet meer nodig. Je kan alle stoffen gewoon door elkaar strijken. En voor de warhoofden onder ons is het strijkijzer ook nog eens voorzien van een Smart Control-processor. En what does it do? Wel, als jij even afgeleid bent en je strijkijzer te lang op je kledingstuk laat staan, zorgt deze processor ervoor dat er geen brandvlekken en gaten ontstaan. We like it, zo'n slim strijkijzer.

 ActiveCare-haardroger


De ActiveCare haardroger, verkrijgbaar in de elektro-zaak in je buurt vanaf € 69,99

Je haar elke dag in model föhnen, heeft zo zijn nadelen. 95% van de beschadiging die je haar oploopt komt juist door de vaak veel te hete lucht die uit de haardroger komt. Philips lost dit op door de TempPrecision-infraroodsensor die de temperatuur van je haar meet. is deze hoger dan 55°C, dan schakelt de föhn automatisch over naar een lagere temperatuur. That way droogt je haar niet uit.

Ook frizzy hair is een kwaaltje from the past. Dankzij het Iconic Care-element no more electric hair for you. De negatieve ionen in dit deel van de haardroger ontladen jouw haar en toveren je kapsel om van een electric mess naar een shiny en fabulous hairdo.

Met deze 2 power tools kan je jarenlang genieten van een mooie total look van kop tot teen.

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded