Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Magical Mascara

Door Aline op 17.04.2012

De queeste naar de perfecte mascara... 


From L to R: Sensai 38°C Separating & lenghtening, Sensai 38°C voluminising & Sensai 38°C pocket mascara

Quasi elke vrouw staat dagelijks voor de spiegel om haar make-up aan te brengen. Vaak behelpen we ons met de middelen die we hebben, maar verlangen we meer van onze producten. We willen dat ze doen wat ze beloven: langere wimpers, vollere wimpers, minder poriën, egalere teint... Heel af en toe kom je op je weg het perfecte product tegen. Als het zo ver is, aarzel je uiteraard niet om het te delen met je liefste vriendinnen. Bij deze stel ik jullie graag voor aan de mytische mascara: Sensai 38°C

Sensai Cosmetics is het premium make-up brand van Kanebo International. Sinds jaar en dag maken zij de cult mascara Sensai 38°C. Eerder argwanend over het concept telde ik 25 Pond neer voor de mascara, maar hij zou écht werken... 

Wat belooft Sensai 38°C? Vollere wimpers of langere wimpers, hangt af van welke mascara je koopt. Het belangrijkste van al: deze mascara gaat niet af, niet door te vegen in je ogen, te zweten, traantjes van geluk, regen,... Hij blijft netjes zitten! Geloof het of niet, je hebt zelfs geen hardnekkige oogontschminker nodig en moet niet met man en macht het goedje trachten los te krijgen, zoals bij vele waterproof mascara's wel het geval is.  

Wat doe je? Ga onder een warme (38°C) douche staan, wrijf je met twee vingers over je wimpers, de mascara lost vanzelf en geeft geen vegen onder je ogen. True story: tested & approved!

Doet-ie-'t? Ja! Met andere woorden: een must have mascara

Sensai 38°C kan je kopen in de betere parfumerie. Prijzen beginnen vanaf een 28 euro. 

page loaded