Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Axe for her

Door Angelique op 16.04.2012

Listen up, ladies! Axe, bekend als hét deodorantmerk voor de stoere mannen onder ons, heeft nu ook aan de girls gedacht. De deo die tot nu toe van vele jongens een womanizer heeft gemaakt, stelt trots zijn wederhelft voor: Axe Anarchy For Her!

Met deze lancering speelt Axe in op de behoefte van vrouwen aan een geur waarvoor de boys in de rij gaan staan. Je vroeg je waarschijnlijk al af waar die geur bleef, die van jou een mannenmagneet zou maken. Wel, eindelijk is het zover, Yihaa!

Met een sence gebasseerd op fysieke aantrekkingskracht sla je in no time een man aan de haak!

Net zoals de Axe Anarchy For Him zorgt ook zijn vrouwelijke tegenhanger voor een verleidelijke lichaamsgeur. It's temptation time! De vrouwen- en mannengeur vullen elkaar perfect aan en het parfum van bloesems, vanille, muskbramen- en perenextracten zorgt voor puur firework.

News flash: dit ultieme vrouwenproduct viel al online -tegen een zeer hoog prijskaartje- te spotten, nog voor het in de winkel verkrijgbaar was. Dit kan niet anders dan een magical product zijn!

Axe Anarchy For Her is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar voor € 4,29.

Wil je meer weten over deze nieuwe campagne, bezoek dan zeker eens de Axe Facebookpagina.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded