Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Look Good, Feel Good and Do Good

Door Karen op 15.04.2012

Belmodo.tv loves Lily Cole omdat ze naast über stylish model ook nog eens een smart cookie is. Cole behaalde haar diploma History of Art aan de prestigieuze University of Cambridge en is daarnaast ook nog eens actrice én activiste. Some women have it all! En dat is wat ook de people van The Body Shop gedacht moeten hebben, toen ze Cole tot hun eerste global Brand Advocate doopten.

The Body Shop lanceert deze lente een heuse beauty movement: Beauty With Heart. Die campagne moet mensen overal ter wereld inspireren en wil de grenzen van de beauty sector aftasten, but in a good way. Het motto is dan ook: Look Good, Feel Good en Do Good.

Samen met deze beauty movement stelt The Body Shop de nieuwe store experience Pulse voor. Het beauty brand wil (zoals ze al jaren doen) natuurlijke producten aanbieden, die bovendien niet op dieren getest worden en volledig fairtrade zijn.

Het nieuwe concept toont dat je er ook goed kan uitzien met eerlijke producten. And above all probeert The Body Shop ook nog eens onze planeet zoveel mogelijk te sparen. Niet omdat green the new black is, maar vanuit de overtuiging dat dit the only way is. Beauty With Heart zet de core values van The Body Shop dus nog eens extra in de verf!

Niemand die een betere ambassadrice zal zijn dan gorgeous doll face Lily Cole! De campagne ging in Londen van start met een geweldig event en vanaf dinsdag 15 mei 2012 zal Cole ook in onze magazines verschijnen als the face van Beauty With Heart. Check zeker de gloeidnieuwe blog van The Body Shop om helemaal up-to-date te blijven!

Tekst & beeld door Astrid Zwaenepoel.

page loaded